Cherries & Marshmallows

Jag utlovade extra allt på den första ”månadens ask”. Amerikanskt tema är tanken, så den första pralinen blev en variant på peanutbuttercups, en kopp av mörk choklad, med en fyllning av jordnötssmör och mjölkchokladtryffel, och självklart lite gott (och snyggt) på toppen! Eftersom regnet öst ner hela dagen var det lika bra att hålla sig inomhus och fortsätta med nästa sort! Cherries and marshmallows! Skalet är av vit choklad färgad rosa, och fylld med bitar av körsbär och en vit chokladtryffel smaksatt med marshmallowsarom. Omnomnom. Denna är inget för den som tycker att det kan bli FÖR sött (jag tillhör inte en av dem). Självklart toppad med små miniatyrmarshmallows och strössel som ser ut som små körsbär! Är ni nyfikna på sista sorten? Kan hända den dyker upp redan imorgon!

IMG_20150517_190723       IMG_20150517_190954

One thought on “Cherries & Marshmallows

Comments are closed.