Min favorit!

De flesta har någon favoritsmak, det kan vara någon krydda, en frukt, jordnötter..ja ni vet! Men jag har funderat lite på vad som egentligen är min favoritsmak! Om det är någon smak jag alltid väljer om den finns i glassdisken, eller som smaksättning i en dessert  eller i choklad, så är det pistage! Jag tycker det smakar heelt fantastiskt. Och så är grön min favoritfärg, så vad passade bättre än små pistagesmaragder till min födelsedag? Skalet är av mörk choklad, och inuti en pistagenougat gjord på pistagenötter, florsocker, lite vit choklad och grädde! MUMS!

Jag har även börjat göra chokladkakor! Dels har de en längre hållbarhet då dom inte innehåller någon tryffel och så går dom lite snabbare att göra om jag får en beställning med kort varsel! Jag har tänkt att jag ska ha 2 sorter med vit choklad, 2 med mjölkchoklad och 2 med mörk choklad som en standardsortiment. Alla i äkta Lilla Pralineriet-anda! Så de första två smakerna jag gjort är vit choklad med kanderade salta popcorn och smörsmak, precis som pride-pralinen med regnbågar och moln! Och den andra en chokladkaka gjord på mjölkchoklad med honeycomb (det är en frasig kola med smak av honung), macadamianötter och flingsalt! Jag har redan tänkt ut några fler och dom kommer snart upp här och på instagram, så håll utkik!

Trevlig helg! 🙂

IMG_20150912_172456

IMG_20150912_162201

IMG_20150912_162244