2015- så tog det slut!

Då var 2015 slut, och 2016 har precis börjat!

När jag ser tillbaka på det senaste året så kan jag inte fatta att det BARA har varit ett år.

I Januari 2015 gick jag pralinkursen i Stockholm, och sen tog det bara fart! Idag har jag ett eget litet företag och har verkligen hittat något som jag brinner för, som får mig att glömma allt det där jobbiga och dåliga i livet. Och så har jag sån himla tur som har så himla många stöttande och hjälpsamma människor omkring mig! En underbart duktig och begåvad syster som förstod precis vad jag menade när hon gjorde hemsidan, och en mamma som sköter företagets ekonomi (tack och lov för hade jag gjort det själv hade det nog inte blivit många siffror rätt), och sen självklart pappa, och alla andra trogna kunder som köpt, smakat, gett kritik- både positiv och negativ! Ibland önskar jag att jag hade tio armar och all tid i världen så jag kunde göra praliner till alla, jämt! Mitt huvud är fortfarande fullt av spännande idéer som jag ser fram emot att testa, både smakmässigt och utseendemässigt!

Som ett litet avslut på 2015 kommer här ett litet urval av alla praliner jag har uppfunnit detta år

Hoppas ni ser fram emot 2016 lika mycket som jag gör..detta är bara början!

20160105_22161020160105_221927